Ἐτικέττες

, , ,

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ναού ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι:

–   H έναρξη της Κατηχητικής Χρονιάς 2012-2013 θα γίνει  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας, οδός Κεφαλληνίας 19, α΄ όροφος.

– Στη συνάντηση αυτή θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των μαθημάτων που γίνονται στην Ενορία μας, τα οποία είναι: Αγιογραφία, Κιθάρα,Υπολογιστές, Αγγλικά, Ιταλικά.

–   Θα γίνει επίσης ενημέρωση για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ήδη έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την απόκτηση των πτυχίων  Lower στα Αγγλικά και B1, B2 Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα Ιταλικά  στις αρχές του Καλοκαιριού, από παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα αυτά στην Ενορία μας.

– Προκαταβολικά ευχαριστούμε τους Κατηχητές Σταύρο Αναγνωστόπουλο, Νίκο Κουτσογιάννη, Χριστίνα Νικογιάννη, Αναστασία Μωραίτη, Ελισάβετ Μωραίτη, Ματίνα Κομνηνού. Επίσης τον Αγιογράφο Χαράλαμπο Παπατραγιάννη, τον Μουσικό Δημήτρη Γλαρό, τον Δάσκαλο των Η/Υ Χαράλαμπο Ασημακόπουλο, τις καθηγήτριες των Αγγλικών Έλενα Παυλίδου, Μαρία Χομπιτάκη, Ευφροσύνη Βλαχάκη, τον καθηγητή των Ιταλικών Γιώργο Φερετζάκη. Επίσης τον Ιδιοκτήτη Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Αλέξη Κοντοβουνήσιο για την προσφορά δωρεάν ξενόγλωσσης εκπαίδευσης που παρέχει ήδη σε παιδιά της Ενορίας μας.

–  Προσεχώς θα ακολουθήσουν και άλλες Ανακοινώσεις σχετικά με τις Κατατακτήριες Εξετάσεις για τα τμήματα των Αγγλικών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας και με άλλες δραστηριότητες.

ΕΚ ΤΟΥ ΝΑΟΥ